dimecres, 10 d’abril del 2013

Mediocreland: no limits

En un paratge envoltat de naturalesa, de la riquesa d'un bon clima, a tocar del mar i amb una cultura i una història mil·lenària s'erigeix Mediocreland, la terra sense límits. A Mediocreland aquelles persones més traïdores, mentideres i vils troben el seu lloc dins dels poders fàctics de les estructures de poder. Ets dels que a l'escola pegaves als altres? Ets dels que enganyaves a tothom, copiaves als exàmens i robaves l'esmorzar als teus companys? Ets dels que menties i feies veure que erets d'una altra manera? Ets dels que acostumes a idolatrar als que tenen poder i a aixafar els que consideres insignificants? A Mediocreland t'hi sentiràs còmode.

Allí tu i els teus podreu formar un nucli familiar, viure en una bona casa, aconseguir una bona feina, cobrar un sou desorbitat i a sobre, dins del mateix paquet promocional, podràs tenir gent al teu càrrec a qui menysprear i faltar el respecte. Mediocreland posa al teu abast tot el què necessites per sentir-te superior, per reafirmar la teva autoestima i per millorar la teva salut. A més, existeixen paquets promocionals d'activitats addicionals: vols faltar el respecte als teus companys de feina? Vols aixafar als teus subalterns? No et perdis el pack 'Vilesa&poder' que et donarà la oportunitat de no solament ser mal educat amb els que t'envolten sinó també escapolir-te de les teves responsabilitats mentre assumeixes un càrrec públic molt ben pagat!

De veritat vols perdre't l'ocasió de prosperar a costa dels altres? No siguis ximple i apunta't a viure Mediocreland, la terra sense límits on aquells mal professionals, egoistes, insegurs, traïdors, mal educats i incults arriben a complir els seus somnis. A Mediocreland tothom pot arribar a menysprear els seus congèneres. No et perdis aquesta oportunitat.

Oferta limitada en funció de la capacitat del poder polític i econòmic d'assumir personal mediocre.  Tots aquells que siguin honestos consultar abans a un metge les conseqüències dels seus actes. Mediocreland no es fa responsable d'accidents, desfalcs, maltractaments ni cap altre acte vil i cruel que succeeixi. Sota cap circumstància s'admeten corbs a Mediocreland.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada