dimarts, 21 de maig del 2013

'Moai Time' sempre observant

Els Moais miren a l'horitzó. Diuen que esperant la tornada dels deus, de les naus especials que els transportaven, però mentre no tornen ells esperen. Esperen pacientment que passi el que ha de passar perquè ells ho puguin veure. Res té massa sentit en aquest món, però els Moais sempre estan allí dempeus esperant observar quelcom que no sabem què és. I jo vaig posar-me al costat d'un i des de llavors, observo.

2 comentaris:

  1. Observar pot resultar una pràctica molt interessant, sempre que no ens oblidem d'actuar. Observar pot resultar molt interessant sempre que no ens detinguem a observar com la nostra pròpia vida passa. Observar pot resultar molt interessat si aprofitam els coneixements que adquirim. Observar...

    ResponElimina
  2. Un comentari molt encertat, perquè precisament aquesta és la tragèdia dels Moais... ells sempre observant mentre la seva illa ha anat canviat, els arbres han desaparegut i el seu poble ha quedat anorreat, però els Moais allí estant observant! No ens hem d'oblidar d'actuar ja que la observació és només un pas més del procés! Gràcies per la teva aportació, ja que ens dones un punt de vista essencial per la vida !

    ResponElimina